Reisstel in de media - header

In de media

Afgelopen maanden zijn wij flink aan het investeren in onze website en dat wordt gezien! We vinden het hartstikke leuk dat andere media onze reis (met Fred) delen. Een kort overzicht van Reisstel in de media kun je vinden in dit artikel. Stuk voor stuk leuke websites waar wij graag inspiratie vandaan halen.

Wekelijkse updates op Wereldreizigers.nl

Wereldreizigers.nl is een website waar je als wereldreiziger echt alles kunt vinden wat je wil weten over reizen en bestemmingen. Dus zeker geschikt voor mensen die op verre reis of backpack reis willen. Kortom, de perfecte website voor ons!

Hoe leuk is het dan ook dat wij nu een samenwerking zijn aangegaan. Ter inspiratie wil Wereldreizigers.nl accounts delen die op dit moment aan het reizen zijn. Elke week delen wij nu een update! Wil je dus nog meer van onze avonturen lezen? Kijk dan elke week even voor een update. In het eerste artikel stellen we ons voor op Wereldreizigers.nl, dat lees je hier!

NKC: de grootste camperverening van Europa

NKC is de grootste camperverening van Europa. Een organisatie waar wij natuurlijk niet omheen kunnen als camperaars. Sinds een aantal maanden is NKC, NKC TV gestart. De filmpjes op NKC TV geven een binnenkijkje in de leukste campers en camper busjes, maar vertellen ook het unieke verhaal van de camperaars. 

Hartstikke leuk om inspiratie op te doen en de verhalen van andere camperaars te zien. Sinds ons vertrek in augustus 2020 staan wij ook tussen de camperaars op NKC TV. Bekijk alle filmpjes op de website van NKC. Die van ons staat ook hieronder.

Camperlust: het online campermagazine

Camperlust is een super leuke website waar je als camperaar je hart op kunt halen. Van inspiratie voor mooie wandelingen, tot routes, gear, camperlife én binnenkijkers!

Stiekem willen we toch allemaal niets lievers dan bij iemand in huis binnenkijken? Dat geldt zeker ook voor campers en camper busjes. Wij vonden het super leuk om de binnenkant van Fred te mogen delen.

Naast foto’s van het interieur vertellen wij ook ons (camper) verhaal. Ben je benieuwd naar het het artikel over ons camperleven? Bekijk het op de website van Camperlust.

Reisorganisatie Local Hero Travel

Local Hero Travel is een reisorganisatie naar ons hart. Bij het boeken van reizen via hun organisatie wordt gebruik gemaakt van local heroes’: reisspecialisten die in het betreffende land werken. Daarbij is het belangrijk dat de reisopties kleinschalig en verantwoord zijn. Dat er echt contact gemaakt wordt met de gemeenschap. En dat is nu net wat wij ook zo leuk vinden aan het reizen! 

Sinds een aantal maanden zijn wij een samenwerking aangegaan met Local Hero Travel. Daar zijn wij enorm trots op. Zie je op onze website bij jouw favoriete land een leuke route waarvan je denkt: dat zou ik ook wel willen doen? Dan kun je contact opnemen met ons of met Local Hero Travel en dan gaan zij voor je aan de slag om de reis daadwerkelijk voor je te boeken.

Op de website van Local Hero Travel staat een interview met ons, waarin we o.a. onze missie uitleggen. Daarnaast hebben wij een blog geschreven over onze favoriete Chili route.

Reisplaatje.nl - inspirerend reiskoppel

Lisette en Robert-Jan van Reisplaatje.nl runnen een van onze favoriete reisblogs met als motto: ‘Reizen is voor ons het ervaren van vrijheid, je laten inspireren door andere culturen en het verwonderen over de schoonheid van de adembenemende natuur.’

Zij hebben ons genoemd in hun overzicht met de 12 leukste reisblogs van Nederland in 2021, met daarin niet de minste blogs. Erg gaaf!

Triptalk.nl - het (online) reismagazine

Triptalk is een (online) reismagazine waar je dagelijks terecht kunt voor je dosis reisinspiratie. Geniet van de mooiste bestemmingen, laat je inspireren door andere culturen of ontdek de verborgen plekjes van jouw favoriete stad!

In november 2020 werden wij uitgenodigd voor een uitgebreid interview, waar wij met heel veel liefde en plezier aan hebben meegewerkt. Het complete interview lees je op Triptalk.nl.

Jeroen, bedankt!

Lonely planet Magazine - Inspiratiemagazine

Lonely Planet Magazine is toch wel een van de meest toonaangevende reisbladen van Nederland, en in het magazine van oktober/ november 2020 hebben zij een van onze Italië foto’s gepubliceerd! Hoe gaaf is dat? 

Om precies te zijn, de foto midden onder van een super schattig en kleurrijk restaurant in Rome. Toegegeven, de foto is klein, maar toch.. onze foto is gepubliceerd. Hoe gaaf?!

Backpackinglikeaboss.com - reisblog

Het avontuurlijke reisblog Backpacking like a boss schreef een gaaf artikel over inspirerende Nederlandse fulltime vanlifers en daar mogen wij natuurlijk niet in ontbreken (haha). Wij delen hier ons verhaal over de reis naar onze camper avonturen. Voor meer inspiratie en het gehele verhaal klik je hier. Sowieso erg leuk om eens rustig door alle verhalen van Sabrina heen te scrollen!

Zijwashier.nl - reisblog

Julia is het creatieve brein achter het reisblog zijwashier.nl. Julia maakte al jaren dagelijks foto’s van leukste plekjes die zij bezoekt,  voordat zij besloot dat het de hoogste tijd werd om deze te gaan delen. Ze heeft een passie voor het vinden van hotspots en als er iemand is die je  kan helpen om de vetste plekjes in New York te vinden, dan is zij het wel. 

Wij vinden het dan ook erg gaaf dat Julia ons heeft toegevoegd aan haar lijst met de 6 leukste reisbloggers van 2020, thanks! Het complete artikel kun je hier vinden.

Vrolijkopreis.nl - reisblog

Bianca en Bas reizen samen de wereld over op zoek naar de mooiste plekjes. Daarnaast hebben ze ook nog eens een super gave voormalige brandweerwagen op de kop getikt, die ze vervolgens hebben gestript en omgebouwd tot camper. Wij zijn fan.

Op hun blog vrolijkopreis.nl gingen ze deze week op zoek naar de 15 meest inspirerende vanlife accounts en werden wij genoemd, hoe leuk! Hier lees je het volledige blog. 

The Less Trodden Path - podcast

Een van de spannendste dingen die wij in de afgelopen periode hebben gedaan is wel meewerken aan de podcast van onze lieve vrienden Laura & Benedict. Niet zozeer omdat het een podcast is, wel omdat het Engelstalig was en gingen over onze huidige lifestyle.

Nieuwsgierig naar het resultaat? Je kunt de podcast hier luisteren.

Delen vinden we leuk!

Met onze content hopen we zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren en helpen bij het realiseren van hun wereldse reis. Wij zouden het dan ook leuk vinden als je dit artikel deelt.

Let op: sommige van onze blogs bevatten affiliate links, dit betekent dat wij een commissie ontvangen als jij hier een aankoop doet. Jij betaalt hier niks extra voor en tegelijkertijd support je Reisstel.nl. Een win win situatie dus. Wanneer wij een gesponsorde post schrijven vermelden wij dit altijd bovenaan het betreffende artikel.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *