Reisstel in de media - header

Reisstel in de media

Afgelopen maanden zijn wij flink aan het investeren in onze website en dat wordt gezien! We vinden het hartstikke leuk dat andere media onze reis (met Fred) delen. Een kort overzicht van Reisstel in de media kun je vinden in dit artikel. Stuk voor stuk leuke websites waar wij graag inspiratie vandaan halen.

Wekelijkse updates op Wereldreizigers.nl

Wereldreizigers.nl is een website waar je als wereldreiziger echt alles kunt vinden wat je wil weten over reizen en bestemmingen. Dus zeker geschikt voor mensen die op verre reis of backpack reis willen. Kortom, de perfecte website voor ons!

Hoe leuk is het dan ook dat wij nu een samenwerking zijn aangegaan. Ter inspiratie wil Wereldreizigers.nl accounts delen die op dit moment aan het reizen zijn. Elke week delen wij nu een update! Wil je dus nog meer van onze avonturen lezen? Kijk dan elke week even voor een update. In het eerste artikel stellen we ons voor, dat lees je hier!

NKC: de grootste camperverening van Europa

NKC is de grootste camperverening van Europa. Een organisatie waar wij natuurlijk niet omheen kunnen als camperaars. Sinds een aantal maanden is NKC, NKC TV gestart. De filmpjes op NKC TV geven een binnenkijkje in de leukste campers en camper busjes, maar vertellen ook het unieke verhaal van de camperaars. 

Hartstikke leuk om inspiratie op te doen en de verhalen van andere camperaars te zien. Sinds ons vertrek in augustus 2020 staan wij ook tussen de camperaars op NKC TV. Bekijk alle filmpjes op de website van NKC. Die van ons staat ook hieronder.

Camperlust: het online campermagazine

Camperlust is een super leuke website waar je als camperaar je hart op kunt halen. Van inspiratie voor mooie wandelingen, tot routes, gear, camperlife én binnenkijkers!

Stiekem willen we toch allemaal niets lievers dan bij iemand in huis binnenkijken? Dat geldt zeker ook voor campers en camper busjes. Wij vonden het super leuk om de binnenkant van Fred te mogen delen.

Naast foto’s van het interieur vertellen wij ook ons (camper) verhaal. Ben je benieuwd naar het hele artikel? Bekijk het op de website van Camperlust.

Reisorganisatie Local Hero Travel

Local Hero Travel is een reisorganisatie naar ons hart. Bij het boeken van reizen via hun organisatie wordt gebruik gemaakt van local heroes’: reisspecialisten die in het betreffende land werken. Daarbij is het belangrijk dat de reisopties kleinschalig en verantwoord zijn. Dat er echt contact gemaakt wordt met de gemeenschap. En dat is nu net wat wij ook zo leuk vinden aan het reizen! 

Sinds een aantal maanden zijn wij een samenwerking aangegaan met Local Hero Travel. Daar zijn wij enorm trots op. Zie je op onze website bij jouw favoriete land een leuke route waarvan je denkt: dat zou ik ook wel willen doen? Dan kun je contact opnemen met ons of met Local Hero Travel en dan gaan zij voor je aan de slag om de reis daadwerkelijk voor je te boeken.

Op de website van Local Hero Travel staat een interview met ons, waarin we o.a. onze missie uitleggen. 

Delen vinden we leuk!

Met onze content hopen we zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren en helpen bij het realiseren van hun wereldse reis. Wij zouden het dan ook leuk vinden als je dit artikel deelt.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *