Reisstel.nl Logo
Search
Close this search box.

Noord Macedonië

Het Zwitserland van de Balkan

Noord Macedonië bestaat voor 80% uit bergen, dat er voor zorgt dat het land constant mooie uitzichten biedt. Naast dat je hier in de zomer prachtig rond kunt reizen, kun je hier in de winter ook wintersporten! Het prachtige meer van Ohrid is een van de highlights en mag niet overgeslagen worden.

Route

Noord Macedonië is de perfecte bestemming voor een zomervakantie van 2 of 3 weken. Het is overzichtelijk waardoor je veel van de prachtige natuur kunt zien. En natuurlijk wat van de cultuur kunt opsnuiven. Er zijn veel prachtige Orthodoxe kerken te vinden in Noord Macedonië.

Lees onze blogs

Lees alles nog eens rustig na in onze diverse blogs rondom Noord Macedonië. Van reisgidsen per bestemming vol met tips om te doen, te eten en te overnachten tot breakdowns voor wat betreft de kosten en overzichten voor vervoer.  Zo ga je altijd goed voorbereid op reis!

Reisverslagen

Wij hebben Noord Macedonië bezocht tijdens onze roadtrip met camper Fred door Europa.  In de maanden maart / april zijn wij 2 weken in Noord Macedonië geweest. Lees alles hierover in onze reisverslagen. Wij delen onze ontmoetingen met bijzondere mensen, waanzinnige activiteiten, lekker eten en unieke overnachtingen.

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen