Reisstel.nl Logo
Bzienswaardigheden Noord-Macedonië | meer van Ohrid

Noord Macedonië

Het Zwitserland van de Balkan

Noord Macedonië bestaat voor 80% uit bergen, dat er voor zorgt dat het land constant mooie uitzichten biedt. Naast dat je hier in de zomer prachtig rond kunt reizen, kun je hier in de winter ook wintersporten! Het prachtige meer van Ohrid is een van de highlights en mag niet overgeslagen worden.

Route

Noord Macedonië is de perfecte bestemming voor een zomervakantie van 2 of 3 weken. Het is overzichtelijk waardoor je veel van de prachtige natuur kunt zien. En natuurlijk wat van de cultuur kunt opsnuiven. Er zijn veel prachtige Orthodoxe kerken te vinden in Noord Macedonië.

Bewaar voor later

Voeg experiences toe aan jouw wereldse reis naar Noord Macedonië. Pin jouw favoriete highlights, plekjes om te slapen of favoriete restaurants. In onze blogs vertellen we je meer. Zo lees je hier onder andere wat je absoluut niet mag overslaan tijdens jouw bezoek aan Noord Macedonië. 

Alle Noord Macedonië experiences

Reisverslagen

Wij hebben Noord Macedonië bezocht tijdens onze roadtrip met camper Fred door Europa.  In de maanden maart / april zijn wij 2 weken in Noord Macedonië geweest. Lees alles hierover in onze reisverslagen. Wij delen onze ontmoetingen met bijzondere mensen, waanzinnige activiteiten, lekker eten en unieke overnachtingen.

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen

Scroll naar top