Duitsland

Het meest veelzijdige land van Europa?

Duitsland staat bekend om zijn bier en braadworsten, maar heeft nog veel meer te bieden. Zo kun je hier het hele jaar door terecht, skieen in de winter, hiken in het voorjaar, kamperen in de zomer en bierfesten in het najaar. 

Route

Sri Lanka is ontzettend veelzijdig en biedt een ongekende diversiteit aan natuur, cultuur en lekker eten. In deze route zijn o.a. de prachtige (surf)stranden in het zuiden, de theeplantages en de culturele driehoek meegenomen. Natuurlijk mag de bekende treinreis van Ella-Kandy niet worden overgeslagen.

Experiences

Voeg experiences toe aan jouw wereldse reis naar Sri Lanka. Pin jouw favoriete must do’s, must eat’s en must sleep’s. Om je te helpen onderscheiden we in onze artikelen 3 type reizigers.

Reisverslagen

Wij zijn in Sri Lanka geweest van 25 januari t/m 20 maart 2020. Wij delen onze avonturen graag met jou in onze reisverslagen. Lees per bestemming wat wij hebben meegemaakt. Van ontmoetingen met bijzondere mensen tot waanzinnige activiteiten, lekker eten, unieke overnachtingen en bizarre situaties. 

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen