Reisstel.nl | Samenwerken

Samenwerken

Wereldwijd verbinden

Tijdens onze reizen komen wij op talloze bijzondere plekken. Dat spreekt aan! Wij willen reizigers inspireren meer uit hun reis te halen en hun dromen achterna te gaan. Wil je jouw organisatie, product of bestemming onder de aandacht brengen onder deze avonturiers?

In de media

Afgelopen maanden zijn wij flink aan het investeren in onze website en dat wordt gezien! We vinden het hartstikke leuk dat andere media onze reis (met Fred) delen. Een kort overzicht van Reisstel in de media vind je hier. 

Video

Met onze DJI Mavic Mini drone en mobiele apparatuur zijn wij in staat voor een goede prijs een mooie promotiefilm te maken. Wij kunnen de beelden zelf editen. Neem contact met ons op voor ons portfolio. 

Productreviews

Tijdens onze reizen maken wij gebruik van een diversiteit aan (reis)producten. Wij testen deze graag eerlijk uit om onze doelgroep te helpen bij het aanschaffen van hun uitrusting. Gesponsorde content zullen wij vermelden in onze uitingen.

Daarom!

Campagnes

Wil jij iets op een unieke manier onder de aandacht brengen binnen onze doelgroep? Wij denken graag met je mee over een passende campagne of advertentie op onze website. Lijkt het je wat? Laat het ons weten.

Persreizen

Wij ontdekken graag nieuwe bestemmingen die wij met onze lezers kunnen delen. Doordat wij reizen zonder een vast omlijnde route, zijn wij flexibel in de mogelijkheden. Wil jij een regio, hotel, bestemming of activiteit in de buurt van onze locatie uitlichten onder onze doelgroep? Bekijk dan op ‘onze reis’ pagina waar wij zijn.

Neem contact op

Daarom!

Uitgelicht

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen