Reisstel.nl Logo
Search
Close this search box.

Over ons

Meer over deze fulltime reizigers

Wij zijn Erik & Lisa. Reizen is voor ons waar geluk voor staat: ultieme vrijheid. Begin 2020 hebben wij daarom onze banen opgezegd en ons huis verkocht om als fulltime wereldreizigers door het leven te gaan.

Reisstel.nl | Over ons

Geen huis, geen spullen

Wij hebben begin 2020 alles opgezegd voor het grote avontuur! Nadat we onze backpack reis hebben moeten onderbreken vanwege het Coronavirus hebben we het reizen over een andere boeg gegooid: vanlife met onze camperbus Fred.

Onze missie

Wij willen van Reisstel.nl een online reisgids maken die op basis van persoonlijke ervaringen inspireert, enthousiasmeert en helpt om wereldse reizen bereikbaar te maken voor iedereen die meer uit zijn reis wil halen.

Reisstel.nl | Over ons
Reisstel.nl | Over ons

Lisa (32)

Lisa stond tot 2020 elke zaterdag om 05.00 uur op om het leukste kinderprogramma te produceren: Zapplive. Nu staat zij alleen vroeg op om een mooie zonsopgang te bekijken, yoga te doen of goede koffie te drinken. Inmiddels haalt zij veel energie uit fotograferen en video’s maken voor ons YouTube kanaal

Top 3 reisbestemmingen:
1. Alles in Italië…
2. Salar de Uyuni, Boliva
3. San Blas eilanden

Erik (32)

Erik reisde tot 2020 het land door namens ‘Flokk’ om van iedere werkplek een fijne werkomgeving te maken. Hij geniet enorm van sporten (mma, voetbal, tennis), een goede burger en een biertje met vrienden. Inmiddels maakt hij ook websites voor andere ondernemers op Studiodonkey.nl.

Top 3 reisbestemmingen:
1. Rurrenabaque, Amazone, Boliva
2. Torres del Paine, Chili, Argentinië
3. Cappadocia, Turkije

Reisstel.nl | Over ons
Fred on Tour

Fred (19)

Fred reisde tot 2020 door Europa met Eriks ouders nadat hij door hen zelf was omgebouwd tot camper. Wij bedachten ons geen moment toen hij bijna te koop werd gezet… Inmiddels is Fred voorzien van een dakterras en is het interieur opgefrist. Klaar om te genieten van de steile bergwegen, stranden en meren van Europa.

Van roadtrip Europa naar B&B in Italië

Meer dan 2 jaar lang hebben wij fulltime genoten van vanlife tijdens een Roadtrip door Europa – en daarbuiten – met Fred. Inmiddels zijn we klaar voor een volgende stap: een B&B in Italië! Volg onze avonturen op YouTube en Instagram.

Van Vanlife naar huis in Italië | Overlay

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen