Reisstel.nl Logo
Search
Close this search box.

Montenegro

Genieten aan de Middellandse zee

Montenegro is echt een verrassing aan de Middellandse zee. De mediterraanse sfeer aan de kust zorgt voor een echt vakantiegevoel. Maar, je kunt je ook prima vermaken in de prachtige National Parks in de bergen in het binnenland. Een compact en daardoor overzichtelijk land!

Route

Montenegro is echt een leuke mix van de Mediterraanse vibe die je ook in bijvoorbeeld Italië ervaart, en de balkan sferen. Van luxe yachten langs de kust tot prachtige National Parks in het binnenland. Je kunt hier dus zeker ook mooie hikes maken.

Lees onze blogs

Lees alles nog eens rustig na in onze diverse blogs rondom Montenegro. Van reisgidsen per bestemming vol met tips om te doen, te eten en te overnachten tot breakdowns voor wat betreft de kosten en overzichten voor vervoer.  Zo ga je altijd goed voorbereid op pad naar Montenegro.

Reisverslagen

Wij hebben Montenegro bezocht tijdens onze roadtrip met camper Fred door Europa.  In de maand mei zijn wij 1 week in Montenegro geweest. Lees alles hierover in onze reisverslagen. Wij delen onze ontmoetingen met bijzondere mensen, waanzinnige activiteiten, lekker eten en unieke overnachtingen.

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen