Reisstel.nl Logo
Oeschinensee, Zwitserland header

Zwitserland

Ontdek het magische Zwitserland

Zwitserland, Schweiz, Suisse, Svizzera. Raak betoverd door elk deel van het land. De wijnvelden in het Franse deel, de prachtige bergpassen in het Duitse deel en het mediteraanse Italiaanse deel. Overal omringd door de meest blauwe meren.

Route

Deze highlight route van 14 dagen door Zwitserland biedt enorm veel veelzijdigheid. Of je nu van sportiviteit houdt of op zoek bent naar culinaire hoogtepunten. De route is geschikt als camperroute, maar ook als route met de auto. Bekijk hier onze must do’s, must eat’s en must sleep’s!

Bewaar voor later

Voeg experiences toe aan jouw wereldse reis naar Zwitserland. Pin jouw favoriete highlights, restaurants en accommodaties in de reisroute en de bijbehorende blogs. Zo heb je altijd jouw favorieten bij de hand.

Reisverslagen

Wij zijn in Zwitserland geweest van 18 augustus t/m 12 september 2020. Wij delen onze avonturen graag met jou in onze reisverslagen. Lees per bestemming wat wij hebben meegemaakt. Van ontmoetingen met bijzondere mensen tot waanzinnige activiteiten, lekker eten, unieke overnachtingen en bizarre situaties. 

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen

Scroll naar top