Reisstel.nl Logo
Search
Close this search box.

Zwitserland

Ontdek het magische Zwitserland

Zwitserland, Schweiz, Suisse, Svizzera. Raak betoverd door elk deel van het land. De wijnvelden in het Franse deel, de prachtige bergpassen in het Duitse deel en het mediteraanse Italiaanse deel. Overal omringd door de meest blauwe meren.

Route

Deze highlight route van 14 dagen door Zwitserland biedt enorm veel veelzijdigheid. Of je nu van sportiviteit houdt of op zoek bent naar culinaire hoogtepunten. De route is geschikt als camperroute, maar ook als route met de auto. Bekijk hier onze favoriete tips, restaurants, hotels en natuurlijk hikes!

Lees onze blogs

Lees alles nog eens rustig na in onze diverse blogs rondom Zwitserland. Van reisgidsen per bestemming vol met tips om te doen, te eten en te overnachten tot breakdowns voor wat betreft de kosten en overzichten voor vervoer.  Zo ga je altijd goed voorbereid op pad naar Zwitserland.

Reisverslagen

Wij zijn in Zwitserland geweest van 18 augustus t/m 12 september 2020. Wij delen onze avonturen graag met jou in onze reisverslagen. Lees per bestemming wat wij hebben meegemaakt. Van ontmoetingen met bijzondere mensen tot waanzinnige activiteiten, lekker eten, unieke overnachtingen en bizarre situaties. 

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen