Sri Lanka

Ontdek deze parel in de Indische Oceaan

Sri Lanka betekent eerbiedwaardig en prachtig eiland. Sri Lanka ligt ten Zuid-Oosten van India en staat o.a. bekend om de theeplantages, prachtige stranden en wildlife. Door de unieke ligging heeft Sri Lanka een fijn klimaat. Je kunt hier het hele jaar door terecht. 

Route

Sri Lanka is ontzettend veelzijdig en biedt een ongekende diversiteit aan natuur, cultuur en lekker eten. In deze route zijn o.a. de prachtige (surf)stranden in het zuiden, de theeplantages en de culturele driehoek meegenomen. Natuurlijk mag de bekende treinreis van Ella-Kandy niet worden overgeslagen.

Experiences

Voeg experiences toe aan jouw wereldse reis naar Sri Lanka. Pin jouw favoriete must do’s, must eat’s en must sleep’s. Om je te helpen onderscheiden we in onze artikelen 3 type reizigers.

Reisverslagen

Wij zijn in Sri Lanka geweest van 25 januari t/m 20 maart 2020. Wij delen onze avonturen graag met jou in onze reisverslagen. Lees per bestemming wat wij hebben meegemaakt. Van ontmoetingen met bijzondere mensen tot waanzinnige activiteiten, lekker eten, unieke overnachtingen en bizarre situaties. 

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen