Reisstel.nl Logo
Vakantie najaar 2020: ontdek Cinque Terre | header

Italië

Beleef la dolce vita in Italië

Risotto, bruchetta, pizza, burrata, gelato… hier proef je het goede leven. Ontdek de prachtige, Romeinse steden, maak een roadtrip met een Fiat of een Vespa door Toscane of geniet in een van de prachtige kustgebieden. Oja, er zijn ook nog prachtige eilanden! Wij zijn verliefd.

Route

Hadden wij al verteld dat wij verliefd zijn op Italië? Er zijn zoveel mooie gebieden, dat wij er voor hebben gekozen om het niet bij één route te laten. Zowel geschikt voor de camper, als voor de auto. Waar wacht je op? Op roadtrip door Italië!

Bewaar voor later

Voeg experiences toe aan jouw wereldse reis naar Italië. Pin jouw favoriete highlights, plekjes om te slapen of favoriete restaurants. In onze blogs vertellen we je meer. Zo lees je over dé bezienswaardigheden in Venetië, slow food in Piemonte of warmwaterbronnen in Toscane

Reisverslagen

Ons meest recente bezoek aan Italië, was tijdens onze roadtrip met camper Fred door Europa.  Van 12 september tot 5 november 2020 zijn wij in Italië geweest. Lees alles hierover in onze reisverslagen. Wij delen onze ontmoetingen met bijzondere mensen, waanzinnige activiteiten, lekker eten en unieke overnachtingen.

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen

Scroll naar top