Reisstel.nl Logo
Search
Close this search box.

Italië

Beleef la dolce vita in Italië

Risotto, bruchetta, pizza, burrata, gelato… hier proef je het goede leven. Ontdek de prachtige, Romeinse steden, maak een roadtrip met een Fiat of een Vespa door Toscane of geniet in een van de prachtige kustgebieden. Oja, er zijn ook nog prachtige eilanden! Wij zijn verliefd.

Route

Hadden wij al verteld dat wij verliefd zijn op Italië? Wij hebben er voor gekozen om het niet bij één route te laten. Zowel geschikt voor de camper, als voor de auto. Waar wacht je op? 

Lees onze blogs

Lees alles nog eens rustig na in onze diverse blogs rondom Italië.  Zo lees je over dé bezienswaardigheden in Venetië, slow food in Piemonte of warmwaterbronnen in Toscane. Kortom: met deze blogs ga je altijd goed voorbereid op pad door Italië

Reisverslagen

Wij zijn op zoek naar een B&B in Italië, Piemonte. Wil je onze avonturen volgen? Houdt dan ons YouTube kanaal goed in de gaten voor wekelijkse updates. Op dit moment zijn wij dus in Italië en delen we meest recente tips op Instagram en in bovenstaande blogs.

Tijdens onze roadtrip met camper Fred door Europa zijn wij van 12 september tot 5 november 2020 in Italië geweest. Lees alles hierover in onze reisverslagen.

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen