Reisstel.nl Logo
Bezienswaardigheden Peloponnesos | Nauplion uitzichtpunt

Griekenland

Eeuwenoude geschiedenis en ultiem vakantiegevoel

Griekenland is natuurlijk een ongekend populaire vakantiebestemming en niet voor niets. Prachtige blauw witte dorpjes op de eilanden, maar sla vooral het vaste land van Griekenland ook niet over. De eeuwenoude geschiedenis is overal terug te vinden.

Route

Heel Griekenland bezoeken in één route is wat lastig. Er zijn alleen al zoveel eilanden, dat de Grieken niet eens weten hoeveel dat er exact zijn. Wij zijn vooral bekend op het grootste schiereiland van Griekenland: Peloponnesos. Zeer de moeite waard!

Bewaar voor later

Voeg experiences toe aan jouw wereldse reis naar Griekenland. Pin jouw favoriete highlights, plekjes om te slapen of favoriete restaurants. In onze blogs vertellen we je meer. Zo lees je hier onder andere wat je absoluut niet mag overslaan tijdens jouw bezoek aan Griekenland. 

Reisverslagen

Wij hebben Griekenland bezocht  tijdens onze roadtrip met camper Fred door Europa.  Omdat Griekenland in lockdown ging toen wij er waren, zijn we er zo’n 4 maanden geweest (nov – feb). Lees alles hierover in onze reisverslagen. Wij delen onze ontmoetingen met bijzondere mensen, waanzinnige activiteiten, lekker eten en unieke overnachtingen.

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen

Scroll naar top