Reisstel.nl Logo
Search
Close this search box.

Sri Lanka

Ontdek deze parel in de Indische Oceaan

Sri Lanka betekent eerbiedwaardig en prachtig eiland. Sri Lanka ligt ten Zuid-Oosten van India en staat o.a. bekend om de theeplantages, prachtige stranden en wildlife. Door de unieke ligging heeft Sri Lanka een fijn klimaat. Je kunt hier het hele jaar door terecht.

Route

Sri Lanka is ontzettend veelzijdig en biedt een ongekende diversiteit aan natuur, cultuur en lekker eten. In deze route zijn o.a. de prachtige (surf)stranden in het zuiden, de theeplantages en de culturele driehoek meegenomen. Natuurlijk mag de bekende treinreis van Ella-Kandy niet worden overgeslagen.

Lees onze blogs

Lees alles nog eens rustig na in onze diverse blogs rondom Sri Lanka. Van reisgidsen per bestemming vol met tips om te doen, te eten en te overnachten tot breakdowns voor wat betreft de kosten en overzichten voor vervoer.  Zo ga je altijd goed voorbereid op pad naar Sri Lanka.

Reisverslagen

Wij zijn in Sri Lanka geweest van 25 januari t/m 20 maart 2020. Wij delen onze avonturen graag met jou in onze reisverslagen. Lees per bestemming wat wij hebben meegemaakt. Van ontmoetingen met bijzondere mensen tot waanzinnige activiteiten, lekker eten, unieke overnachtingen en bizarre situaties. 

Alle Sri Lanka reisverslagen

Volg onze Instagram

Voor onze reizen en andere avonturen