Reisstel.nl Logo
Search
Close this search box.

Portret Pradeep – docent en ondernemer in Sri Lanka

Tijdens onze wereldse reizen hebben wij vaak mooie ontmoetingen met inspirerende mensen. Die ontmoetingen delen wij graag met jou! Wat is er nu leuker dan verhalen, tips en ervaringen lezen van reizigers die jou al voor gingen? Daarnaast laten we je graag kennis maken met een aantal locals. Wellicht inspireren zij jou om hun land te bezoeken.  Nice to meet you! Hier lees je het portret van Pradeep uit het platteland van Dambulla, Sri Lanka. 

Een overnachting bij Pradeep boeken?

Delen vinden we leuk!

Met onze content hopen we zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren en helpen bij het realiseren van hun wereldse reis. Wij zouden het dan ook leuk vinden als je dit artikel deelt.

Let op: sommige van onze blogs bevatten affiliate links, dit betekent dat wij een commissie ontvangen als jij hier een aankoop doet. Jij betaalt hier niks extra voor en tegelijkertijd support je Reisstel.nl. Een win win situatie dus. Wanneer wij een gesponsorde post schrijven vermelden wij dit altijd bovenaan het betreffende artikel.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over ons

Hi, wij zijn Erik & Lisa. Wij hebben alles achter ons gelaten om fulltime te kunnen reizen. Onze ervaringen, tips, en reisroutes delen we graag met jou.

Inhoudsopgave