Reisstel.nl Logo
Search
Close this search box.

Samenwerking met Local Hero Travel

Wij zijn enorm trots om te kunnen delen dat we onze eerste samenwerking aan zijn gegaan! Vanaf nu wordt ons doel ‘wereldse reizen bereikbaar maken’ echt concreet. Het is namelijk mogelijk om onze reizen (of een deel daarvan) daadwerkelijk te boeken via Local Hero Travel. Hoe leuk is dat?! Zo komt jouw wereldse reis nog dichterbij. 

Waarom een samenwerking met Local Hero Travel?

Zoals gezegd is het onze missie om ‘wereldse reizen’ bereikbaar te maken. Wij gunnen het jou óók om alles uit je reis te kunnen halen. Slapen op de mooiste plekken, bijzondere avonturen beleven en inspirerende mensen te leren kennen. Dit doen we al door jou niet alleen te inspireren, maar ook te informeren, praktische hulp en reistips te bieden. We geven je zelfs persoonlijk advies als je daar behoefte aan hebt. 

Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is boeken. En juist dat gedeelte, daar konden we tot op heden helaas niet bij helpen. 

Slapen bij Guesthouse Blue Mountains View, Dambulla, Sri Lanka

Dat heeft te maken met verzekeringen en garantiefondsen. Je hebt vast wel eens van de ANVR en SGR gehoord. Dit zijn belangrijke keurmerken waar je als reisorganisatie bij aangesloten moet zijn, wil je zorgen dat alles goed geregeld is voor jouw klanten. Maar helaas heeft het heel wat voeten in aarde en is het financieel erg kostbaar om hier bij aan te sluiten. Dat maakt het voor ons, zeker in de opstart fase van ons bedrijf, niet haalbaar.

Doormiddel van het aangaan van een samenwerking met een reisorganisatie, kunnen wij deze optie wél bieden. 

Local Hero Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Zo ben je altijd verzekerd van een fijne reis!

Slapen bij Cottages Into the Blue & Local Markt bezoeken, Tangalle, Sri Lanka

Waarom Local Hero Travel?

Local Hero Travel is een reisorganisatie die net even anders te werk gaat dan andere reisorganisaties. Zij werken met ‘local heroes’: de reisexperts die in de betreffende landen werken. Dit zijn enthousiaste, integere reiskenners die voor jou een reis op maat kunnen boeken. Local Hero Travel vindt het belangrijk dat in hun reizen de reisopties kleinschalig en verantwoord zijn. Dat het bijdraagt aan de lokale gemeenschap en dat er écht contact gemaakt wordt. Dat is precies wat wij ook zo leuk vinden aan reizen. 

Daarom geloven wij er in dat onze reisroutes helemaal aansluiten bij het motto van Local Hero Travel: “meet the locals, share the world.”

Wat betekent deze samenwerking voor jou?

Het idee is heel simpel: zie jij een leuke reisroute op onze website staan die je heel graag zelf zou willen maken? Of zie je op onze website bij jouw favoriete land een aantal leuke experiences waarvan je denkt: dat zou ik ook wel willen doen, maar dan wel met een aantal aanpassingen of extra’s? Dan kun je contact opnemen met ons of met Local Hero Travel en dan gaan zij voor je aan de slag om de reis daadwerkelijk voor je te boeken.

Dit betekent niet dat als je een reis van ons zou willen boeken, je alleen maar in guesthouses moet slapen. Hier ben je natuurlijk vrij in. Je kunt onze reis als uitgangspunt nemen en zelf aanpassingen doen waar je maar wil. Een andere accommodatie of een andere activiteit? Geen probleem. Hier kunnen wij je in adviseren, maar je kunt je ook door een local hero laten adviseren die het gebied kent en de taal spreekt. Wat jij fijn vindt! Alles kan op maat gemaakt worden. 

Zo hopen wij jou te inspireren meer uit je reis te halen en maken we dat samen met Local Hero Travel nu echt bereikbaar! Hoe gaaf!

Volleyballen in Galle & Surfen in Weligama bij My Surf Camp, Sri Lanka

Delen vinden we leuk!

Met onze content hopen we zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren en helpen bij het realiseren van hun wereldse reis. Wij zouden het dan ook leuk vinden als je dit artikel deelt.

Let op: sommige van onze blogs bevatten affiliate links, dit betekent dat wij een commissie ontvangen als jij hier een aankoop doet. Jij betaalt hier niks extra voor en tegelijkertijd support je Reisstel.nl. Een win win situatie dus. Wanneer wij een gesponsorde post schrijven vermelden wij dit altijd bovenaan het betreffende artikel.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Over ons

Hi, wij zijn Erik & Lisa. Wij hebben alles achter ons gelaten om fulltime te kunnen reizen. Onze ervaringen, tips, en reisroutes delen we graag met jou.

Inhoudsopgave